Tangan Darwisyah dah bebas!

Syukur Alhamdulillah, setelah hampir sebulan tangan Darwisyah bersimen akibat patah… akhirnya bebas setelah doktor sahkan tangannya dah pulih dan simen/plaster boleh dibuka. Walau bagaimana pon, Darwisyah dinasihatkan supaya mengurangkan aktiviti-aktiviti lasak dan Abah Mama kena sentiasa pantau dalam masa terdekat ni sekurang-kurangnya lagi 3 minggu. Masalahnya, boleh ke Darwisyah? Hahaha…

Takpe lah, sebulan boleh tahan… apa salahnya tahan lagi sebulan… at least tangannya dah tak bersimen lagi. Of course Darwisyah happy bila simen tu dah dibuka… tapi dia macam tak puas hati bila Abah kata hari tu nak tukar plaster warna pink. Abah dah cakap, kalau doktor kata dah ok tak payah la simen lagi… kalau tak ok lagi baru la tukar warna pink. Tapi, biasa la budak-budak kurang faham dan terlalu excited bila dengar warna pink hahaha.

Flickr Album 72157657298771824

Darwisyah

Darwisyah

Darwisyah

Darwisyah

Darwisyah

Darwisyah

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.