Tangan Darwisyah dah bebas!

Syukur Alhamdulillah, setelah hampir sebulan tangan Darwisyah bersimen akibat patah... akhirnya bebas setelah doktor sahkan tangannya dah pulih dan simen/plaster boleh dibuka. Walau bagaimana pon, Darwisyah dinasihatkan supaya mengurangkan aktiviti-aktiviti lasak dan Abah Mama kena sentiasa pantau dalam masa terdekat ni sekurang-kurangnya lagi 3 minggu. Masalahnya, boleh ke Darwisyah? Hahaha... Takpe lah, sebulan boleh tahan... apa salahnya … Continue reading Tangan Darwisyah dah bebas!

Darwisyah – Audiology test

Pagi tadi aku dan mama telah pergi ke Hospital Putrajaya untuk membawa Darwisyah ke temujanji audiology. Rasanya belum penah cerita lagi pasal masalah gegendang telinga berlubang. Agak lama jugak gegendang telinganya nak sembuh... berbulan-bulan. Asal nak elok je, berlubang balik sebab selsema. So dalam tempoh nak sembuh tu, kami kena jaga Darwisyah betul2. Tak boleh … Continue reading Darwisyah – Audiology test

Dilahirkan

Pada tanggal 30 mei 2006 tepat jam 10.00 malam maka telah lahirlah seorang insan yang sangat comel ke muka bumi ini. Dan pada saat yang sama, teramatlah gembira tidak terkata bagi kami kerana telah bergelar ibu dan bapa. Dengan persetujuan dan sebulat suara, maka Muhammad Darwisy Hilmi telah diberima nama. Yang terpuji, yang warak, kesopananku … Continue reading Dilahirkan