Gambar Hari Raya Aidilfitri 2017

Hari Raya Aidilfitri 2017

Alhamdulillah, sekali lagi dapat menyambut Hari Raya Aidilfitri. Seperti biasa, takde tempat kampung halaman lain nak┬ábercuti selain Sungai Besar ­čśŤ Tahun ni, Darwisy dan Danish sekali lagi dapat berpuasa penuh. Darwisyah pulak dapat 1 hari je. Takpe lah, baru 6 tahun dan sekurang-kurangnya ada juga mencuba hehehe. Sememangnya Abah ambil gambar DDD dan yang lain … Continue reading Gambar Hari Raya Aidilfitri 2017

Family Portrait Aidilfitri 2015

  Gambar family portrait untuk tahun ni, diambil di kampung Bagan Terap, Sungai Besar. Tak pasti lagi samada nak ambik yang lebih proper atau tak... masalahnya takde photographer yang bertauliah dalam family hahaha. Editing pon main cincai boncai. Lagi pon, tangan Darwisyah masih berbalut. Mungkin kena tunggu lepas bukak plaster tu. Atau biar je┬átangan dia … Continue reading Family Portrait Aidilfitri 2015

‘Aidilfitri 2015

Kalau ikut dalam kalendar, lebih kurang 2 hari lagi kita akan menyambut kedatangan bulan Syawal. 'Aidilfitri, hari kemenangan menempuh Ramadhan. Alhamdulillah, tahun ni boleh dikatakan dapat menjalani bulan Ramadhan dengan baik dari tahun-tahun sebelumnya (dengan cara kurangkan melayan Facebook hehehe). Siapa sangka, tahun ni juga Darwisy dan Danish dapat menempuh sebulan berpuasa dengan baik... tak … Continue reading ‘Aidilfitri 2015