Street Photography, Bangladesh

Tekalah┬ásendiri kenapa aku letak Bangladesh ­čśŤ

Dah lama tak outing street photography… Nak dijadikan cerita, semalam aku telah dijemput secara rahsia oleh seorang kawan untuk join dia outing di sekitar Kuala Lumpur (dah dapat teka?). Ok jugak tu, dah lama tunggu jemputan. So, reply message dia “Insya Allah” hehehe.

Lepas beli sarapan untuk wife dan anak-anak, bergegas ke meet point di LRT Sungai Besi. Ambik train dari situ terus ke Masjid Jamek (nasib dia ada kalau idak tak tau beli tiket kekeke).

Sampai je di LRT Masjid Jamek, rupa-rupanya ada lagi 2 orang kawan yang┬ájuga telah dijemput secara rahsia hahaha… tak apa, lagi ramai lagi seronok ­čÖé

Maka bermulalah misi menekan shutter camera, as usual sambil jalan-jalan menuju area Masjid India sambil bersembang dan berkongsi cerita…

Setel je area Masjid India, lepak minum kejap… bercerita lagi dan lepas tu bergerak ke Bangladesh… tak jauh, sebelah kawasan je┬á­čśÇ

Haish, malas lah nak kongsi pengalaman dekat┬ásitu… upload je la gambar dan biar gambar berbicara cewahhh…

Flickr Album 72157657676118784

Watchers

Leave a Reply