Street Photography, Bangladesh

TekalahĀ sendiri kenapa aku letak Bangladesh šŸ˜›

Dah lama tak outing street photography… Nak dijadikan cerita, semalam aku telah dijemput secara rahsia oleh seorang kawan untuk join dia outing di sekitar Kuala Lumpur (dah dapat teka?). Ok jugak tu, dah lama tunggu jemputan. So, reply message dia “Insya Allah” hehehe.

Lepas beli sarapan untuk wife dan anak-anak, bergegas ke meet point di LRT Sungai Besi.Ā Ambik train dari situ terus ke Masjid Jamek (nasib dia ada kalau idak tak tau beli tiket kekeke).

Sampai je di LRT Masjid Jamek, rupa-rupanya ada lagi 2 orang kawan yangĀ juga telah dijemput secara rahsia hahaha… tak apa, lagi ramai lagi seronok šŸ™‚

Maka bermulalah misi menekan shutter camera, as usual sambil jalan-jalan menuju area Masjid India sambil bersembang dan berkongsi cerita…

Setel je area Masjid India, lepak minum kejap… bercerita lagi dan lepas tu bergerak ke Bangladesh… tak jauh, sebelah kawasan jeĀ šŸ˜€

Haish, malas lah nak kongsi pengalaman dekatĀ situ… upload je la gambar dan biar gambar berbicara cewahhh…

Flickr Album 72157657676118784

Watchers

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.