Shanghai Paris Amsterdam London

Shanghai Paris Amsterdam London… bunyi macam jauh perjalanan hari ni. Sebenarnya dekat Semenyih je šŸ˜€

Ni semua gara-gara orang viral pasalĀ Seasonā€™s Flower Show diĀ Eco World Majestic Semenyih. Bunga la sangat… banyak bunga taik ayam je hahaha. Tapi takpe lah, saje bawak DDD jalan-jalan. Mama pon dah teracun dengan viral facebook tu… Abah pon boleh tambah koleksi gambar-gambar DDD… fair lah hehehe.

Walau pon fair, tapi planning hari ni tak berapa mujarab. SebabĀ sampai di tempat tu lebih kurang jam 11 pagi. Di mana matahari memang hampir terpacak atas kepala. Nasib baikĀ DDD ada topi… Darwisyah pulak siap pakai sun glasses šŸ˜€

Nak ditambah kesedapan cerita, punya lah ramai manusia yang datang huhuhu. Rasanya semua terkesan dari viral jugak… biasalah kita ni, tempat yang nampak pelik sikit je mula lah nak pergi. Padahal dah tau ni Malaysia… bukan Shanghai Paris Amsterdam London hahaha.

Flickr Album 72157664860422616

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.