Sa den li to Melaka!

Fuuhhh tajuk tak boleh blah hahaha… memang sa den li (suddenly) pon… rancang last minit lepas tu ON! hotel apa semua tak booking hahaha!

Anyway, it was a great trip… jalan2 dengan family ke tempat bersejarah… so pergi ke Melaka pada 22/12/2012 hari Sabtu dan balik ke Putrajaya hari Ahad…

First destination was Safari Wonderland… agak lewat jugak sampai ke sini… banyak event terlepas huhuhu… tak tau pulak ada jadual ๐Ÿ˜›

As usual, Darwisy, Danish dan Darwisyah excited sebab dapat makan angin… lagi2 tempat yang ada banyak binatang ni (alah, mana2 pon excited hahaha)… banyak jugak aktiviti kami buat di sini… nak cerita pon malas ๐Ÿ˜› tengok je la gambar dan video nanti…

Second destination, Bandar Melaka! errr… malas nak taip dah, tengok je la galeri ni HAHAHA!

Flickr Album 72157659217521219

dsc_3096_13168997234_o

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.