Keluar hospital

Pada 31.05.2006 mama dah boleh kuar hospital. Tapi sebelum kuar tu nurse suruh tunggu Darwisy kencing dulu sebab belum kencing dari lepas lahir. Maybe nak tengok ok ke idak. Dalam kul 12 lebih tghri tu Darwisy dah kencing, siap berak2 lagi ๐Ÿ˜›

Lepas semua ok, terus drive dari “Putrajaya” ke “Bukit Beruntung, Rawang” Pergh!! Jauh giler ๐Ÿ™‚ hari pertama Darwisy dah jalan jauh. Elok je tidur kat belakang ngan Mama.

Sampai kat Rawang nak petang jugak la. Yelah drive keta slow je tak berani laju2. Mama mmg dah planning nak berpantang kat umah Abang Mimie (Pak Uda Darwisy). So aku pon kenalah stay kat sana jugak.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.