Jangan Tegur…

lupa lak nak citer pasal movie jgn tegur nih…aritu mama jadi gi tgk movie jangan tegur ngan abah…bagi mama syok gak la citer nya..tapi kengkawan sumer dinasihatkan agar tgk citer ni kat wayang..sebab kalau tgk CD or DVD tak syok sgt kot..sebab kalau wayang sound system dia best tu yg leh terkejut2…kira kalau diberi 5 bintang…mama bagi 3 setengah la…..ok laaaaa…..

One thought on “Jangan Tegur…

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.