Flickr ku masih wujud

mak aih… banyak la pulak online gallery aku… esnips, youtube, fotopages, flickr… ada 4 semuanya… rasanya itu je kot… nanti nak ingat2kan balik… macam aku kata sebelum ni lagi banyak online gallery lagi bagus… ada banyak backup… tapi hati aku mcm mula tertarik dengan Flickr & FotoPages… hmmmm payah gak nak set which one should be the primary online gallery… i’ll think about it…

http://www.flickr.com/photos/Darwisy/

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.