DDD jumpa sepupu baru

Hari ni Abah & Mama bawak DDD jumpa sepupu baru, baby Maksu. Nama panjangnya Abah tak ingat, nama pendeknya Syamil (itu pon tak confirm kekeke).

Tapi Abah tak dapat nak ambik gambar baby tu sebab takde peluang… DDD pon kejap je excited lepas tu sibuk melayan si Sufiana… kali ni ngam pulak dia dengan Darwisyah siap naik basikal sama-sama lagi…

Insya Allah akan melawat lagi nanti, tunggu baby Syamil besar sikit hehehe…

Flickr Album 72157657296264273

darwisy_17846259690_o

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.