Darwisy shopping sakan

Hari ni adalah hari pertama Darwisy menjejakkan roda stroller ke KL. Dan hari ni juga adalah hari pertama Darwisy naik train Putra. Sedangkan abah dah 27 tahun, itulah kali ke-2 naik train šŸ˜€

Hari ni still bulan puasa lagi, so kenalah shopping sikit2. Kuar rumah dalam pukul 3 ptg, balik rumah dalam pukul 11 mlm heheh. Lama tak? Actually kami pegi ke sana pon dah makan masa dekat 2 jam sebab jalan sesak betul. Sampai nak carik parking pon tak ada tempat dah. So kami pegi kampung baru, parking kereta kat sana lepas tu amik train putra pegi masjid india. Sekali sampai sana punyalah kami terkejut ramainya umat. Sampaikan susah kami nak bawa stroller Darwisy. Kejap dukung, kejap letak dalam stroller. Nasib baik bergilir2 ngan mama.

Raya tahun ni adalah kali pertama sambut ngan anak. Sebelum ni kami berdua je šŸ™‚ tahun lepas Darwisy dalam perut lagi. So kami beli baju raya sama warna. Warna apa? Syyyy rahsia

Leave a Reply