Danish – Penyampai Berita Buletin Utama @ Kidzania

Cool jugak Kidzania kan? hehehe

Masa ni Danish baru berumur 6 tahun dan penyampai berita lagi seorang tu darjah 2 (8 tahun)… ok la tu takde la gagap sangat membaca… kan? hahaha

Kejadian ni berlaku ketika sekolah Danish membuat satu rombongan sambil belajar ke Kidzania Kuala Lumpur… tak pasti berapa banyak aktiviti dia buat sebab aku tak dapat pergi bersama2 Tapi dia ada mentioned dia jadi ahli bomba masa tu hahaha… kalau aku pergi for sure banyak gambar aku snap πŸ™‚

Gambar sebelum bertolak ke Kidzania, tak habis2 peace πŸ˜›

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.