KITA BERHUTANG KEPADA ANAK-ANAK KITA

Penulisan di bawah adalah dari perkongsian di media sosial dan telah aku simpan buat sekian lama. Malah aku simpan juga di dalam kalendar dan akan terpampang di telefon setiap hari, untuk mengingatkan diri sendiri. Pasti ramai yang pernah membacanya. Untuk tidak terus padam di ingatan, aku simpan juga di blog ini. Selamat membaca... Kita selalu … Continue reading KITA BERHUTANG KEPADA ANAK-ANAK KITA

Family Day Out: SEA Games 2017 Closing Ceremony, MERDEKA!

Kalau diberi peluang sekali lagi akan datang, tak nak pegi dah... PENAT! 😀 Anyway, pengalaman yang sangat seronok walau pon memenatkan. Lebih-lebih lagi DDD yang first time pergi ke Stadium Bukit Jalil. Abah pon tak sangka dapat jugak peluang macam ni. Video ni masa dah keluar stadium nak balik. Nasib baik Abah ajak keluar awal, dapat la tengok … Continue reading Family Day Out: SEA Games 2017 Closing Ceremony, MERDEKA!

Gambar Hari Raya Aidilfitri 2017

Hari Raya Aidilfitri 2017

Alhamdulillah, sekali lagi dapat menyambut Hari Raya Aidilfitri. Seperti biasa, takde tempat kampung halaman lain nak bercuti selain Sungai Besar 😛 Tahun ni, Darwisy dan Danish sekali lagi dapat berpuasa penuh. Darwisyah pulak dapat 1 hari je. Takpe lah, baru 6 tahun dan sekurang-kurangnya ada juga mencuba hehehe. Sememangnya Abah ambil gambar DDD dan yang lain … Continue reading Gambar Hari Raya Aidilfitri 2017

Selamat Hari Raya Aidilfitri 2017 (1438H)

Salam Aidilfitri

Syukur Alhamdulillah, dipanjangkan umur bertemu Ramadhan sekali lagi. Tanpa disedari, sudah pun di penghujungnya. Semoga segala amalan kita di sepanjang sebulan berpuasa dirahmati dan diganjarkan dengan pahala yang berlipat ganda. Menjelangnya bulan Syawal ini, kami ingin mengucapkan Selamat Hari Raya Aidilfitri kepada semua sanak saudara, rakan taulan dan tidak lupa kepada pembaca blog ini. Di kesempatan … Continue reading Selamat Hari Raya Aidilfitri 2017 (1438H)