Tok Wan & Nenek visit Darwisyah

hari ni tok wan & nenek Darwisyah datang melawat cucu perempuan yang pertama. mmg tak dinafikan tok wan & nenek Darwisyah excited sangat. sama jugak dgn mak long, mak lang, uncle yusof, abg daniel, abg jamie & abg darren.

pada mulanya, Darwisyah tidur tak heran langsung orang datang. dah dikacau2 pon dia buat dek je ๐Ÿ™‚ lama jugak la dia tidur

bila semua dah makan tghari, baru la dia celik2 kan matanya. itu pon kena paksa jugak sbb tok wan ngan nenek dah tak sabar nak main2 ngan Darwisyah ๐Ÿ™‚

bila dah celik mata je, elok pulak tu dia tak nangis pon… Alhamdulillah si Darwisyah ni senang nak dijaga tak ada meragam (harap berterusan hehehe)

so mlm ni, tok wan & nenek akan tidur di sini selama 2 hari. katanya taknak menyusahkan kitaorang, yelah mama pon baru je start berpantang.

kalau ikutkan hati, mmg la nak suruh diorang stay sini lama sikit. tapi memandangkan aku pon bekerja, diorang pon tak berapa larat, better jugak tinggal ngan mak long kat damansara, at least ada orang yang boleh tengok2 kan…

“Nikon D7000, Canon 60D & Sony A390 in da house :-D”

Flickr Album 72157657312274923

246889_1966132586156_5996944_n_15444548679_o

Posted in Uncategorized

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.