Tidur rumah mak long (abah)

Hari ni darwisy tidur rumah mak long. Mula² sampai macam biasa lah, asik merengek aje sebab tak biasa. Budak dah kenal orang macam tu lah. Lagi pon demam darwisy ada lagi sikit² tu yang macam serba tak kena aje…

Tapi lama² ok jugak. Baru la lepas rindu mak long kat dia, sampai tak puas nak peluk cium. Dan macam biasa mesti ambik gambar dan movie aksi² comel darwisy. Siap burn dalam cd lagi. Skang ni abah tengah guna pc mak long hehe 😛

Leave a Reply