TAK ADA REZEKI

Hmmm…mama sedih sebab tak dapat KPLI…..sebenarnya ada EO tu nak tolong mama untuk dapat kan KPLI ni…tak tau la kat mana silapnya..mama tak tersenarai…:-( sedih jgkla sebab tgk gaya cam dapat tapi rupa2nya tak sangkut gak…hmmm takpe la mungkin bukan rezeki mama…

yang syok nya pagi tadi lepas naik drp breakfast…boss2 mama tanya dapat tak KPLI..mama cakap la tak dapat mungkin takde rezeki..pehtu mama ni kan kesayangan Boss2..heheheh…tetiba bos kata “takpe nadia..u amik intake yg Januari 2010 punya…nanti iklan keluar saya bagi tau..dan nanti saya akan keluarkan memo untuk u….punya la gumbira mama rasakan…tak sangka boss2 kat BPSM ni nak tolong mama…

yelah diorg semua tau mama ada degree…so diorg kata sayang kalau tak gunakan degree tu…so skang mama tgh tunggu iklan keluar…

tapi mama tak nak la mengharap sangat..kalau ada rezeki nanti adala…..so doakan kejayaan mama…..

2 thoughts on “TAK ADA REZEKI

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *