Alhamdulillah… selamat sampai ke kampung

18/9/2009 +- 7.30pm kami selamat sampai di kampung (sg besar) hari ni abah berbuka dalam kereta je 🙂 beli roti ngan air kat petronas, sampai rumah baru makan dengan lahapnya Darwisy seolah2 memahami hari raya aidilfitri semakin hampir (dah pandai mintak bunga api plak dah), danish masih belum mengerti 24jam happy di kesempatan ini sekali … Continue reading Alhamdulillah… selamat sampai ke kampung

nak balik raya…

lagi cerita sedih.... hmm mama ngan abah mungkin akan baik ke kampung hari jumaat nih 18/9/09...yang sedihnya...kitorg nak balik kampung naik kancil...uwaaaaa....bayangkanlah...ngan beg kitorg lagi..bag Darwisy ngan danish...bakul susu diorg...pampers....fuhh..mana nak letak agaknya ye...sedih2...bila la keter saga abah leh kuar dr wkshop agaknya... sedih....sedih....

Selamat Hari Raya, Maaf Zahir & Batin

Di sempena Hari Raya Aidilfitri yang bakal menjelma tak lama lagi, kami ingin mengambil kesempatan ini untuk mengucapkan Selamat Hari Raya Aidilfitri, Maaf Zahir & Batin kepada semua kenalan & pengunjung blog kami. kiranya ada salah dan silap, atau perkara yang menyinggung dalam kandungan laman web ni harap dimaafkan. kepada kengkawan yang nak datang beraya … Continue reading Selamat Hari Raya, Maaf Zahir & Batin