Syuruk di Putrajaya, 2014-11-15

Alhamdulillah, setelah sekian lama tidak menekan shutter kamera... akhirnya dapat juga hari ni... macam lama sangat je hehehe. Anyway, scene ni dirakam pada pagi Sabtu secara tidak dirancang. Mungkin sebab sudah sekian lama dilanda cuaca yang kurang bagus dan berjerebu, tak terdetik nak set outing ke mana-mana. Tapi pagi ni bila tengok di tingkap nampak … Continue reading Syuruk di Putrajaya, 2014-11-15

Darwisy – Hari Graduasi tahun 2012

Alhamdulillah, tamat lah sesi persekolahan Darwisy tahun 2012. Pejam celik dah sampai hujung tahun dan Darwisy pon meningkat umurnya. Hari ni, adalah hari graduasi SKPP9(2) dan Darwisy akan naik ke pentas untuk menerima sijil persekolahan serta Anugerah Murid Cemerlang 🙂 Majlis berlangsung di dewan SKPP9(2) di sebelah pagi dan tamat pada tengah hari. Since Darwisy … Continue reading Darwisy – Hari Graduasi tahun 2012