DIY Cat playground that 7 year old kid can do

2¬†reason kenapa aku tulis artikel ni... 1) Buntu sebab¬†takde artikel nak tulis 2) Idea yang agak bernas dan boleh dikongsi kepada pembela¬†kucing AMARAN: DIY¬†cat playground ini akan¬†menjadikan ruang tamu anda bersepah HAHAHAHA! Anyway, idea DIY cat playground ni telah terlintas difikiran anak aku (Danish) dan dibina¬†oleh dia¬†sambil dibantu oleh abangnya (Darwisy) dan adik (Darwisyah). Caranya … Continue reading DIY Cat playground that 7 year old kid can do

Introducing Ciki, Garfield’s girlfriend

Kesian tengok Garfield takde kawan kat rumah... so kami buat keputusan untuk adopt / beli seekor kucing betina untuk dijadikan peneman hidup kucing gelandangan kami hehehe. Sebenarnya agak lama juga kami survey, mungkin 2 minggu sebelum kami akhirnya merisik seekor kucing betina kacukan maine coon+persian. Setelah kami confirm dan dapat segala maklumat yang sepatutnya, pada … Continue reading Introducing Ciki, Garfield’s girlfriend

Garfield yang manja

Ingat lagi kucing yang kami jumpa tu? Memang tak ingat la sebab blog ni takde pembaca yang setia hahahahaha Tengok la Garfield, manja betul dia... tak padan dengan jantan hehehe... agaknya dia happy ada orang yang sudi bela dia... aku pon macam dihargai... Orang yang paling suka sekali adalah Darwisyah... tak berenggang langsung huhuhu