Introducing Ciki, Garfield’s girlfriend

Kesian tengok Garfield takde kawan kat rumah... so kami buat keputusan untuk adopt / beli seekor kucing betina untuk dijadikan peneman hidup kucing gelandangan kami hehehe. Sebenarnya agak lama juga kami survey, mungkin 2 minggu sebelum kami akhirnya merisik seekor kucing betina kacukan maine coon+persian. Setelah kami confirm dan dapat segala maklumat yang sepatutnya, pada … Continue reading Introducing Ciki, Garfield’s girlfriend

Garfield yang manja

Ingat lagi kucing yang kami jumpa tu? Memang tak ingat la sebab blog ni takde pembaca yang setia hahahahaha Tengok la Garfield, manja betul dia... tak padan dengan jantan hehehe... agaknya dia happy ada orang yang sudi bela dia... aku pon macam dihargai... Orang yang paling suka sekali adalah Darwisyah... tak berenggang langsung huhuhu