Family Day Out: SEA Games 2017 Closing Ceremony, MERDEKA!

Kalau diberi peluang sekali lagi akan datang, tak nak pegi dah... PENAT!┬á­čśÇ Anyway, pengalaman yang sangat seronok walau pon memenatkan. Lebih-lebih lagi DDD yang first time pergi ke Stadium Bukit Jalil. Abah pon tak sangka┬ádapat jugak peluang macam ni. Video ni masa dah keluar stadium nak balik. Nasib baik Abah ajak┬ákeluar awal, dapat la tengok … Continue reading Family Day Out: SEA Games 2017 Closing Ceremony, MERDEKA!

50mm meet the Oly at night

Dah lama jugak rasanya tak bawak 50mm...┬áso malam tadi bawak keluar dengan Oly... itu pon sebab Mama dengan Maksu ada planning nak beriadah kat Masjid Putra hehehe. Boleh la┬ámengasah ketangkasan bermain manual fokus sekali lagi. Anyway...┬ámemang tu lah rancangannya, nak beriadah bawak DDD naik basikal dan kereta mainan dekat bulatan Masjid Putra... tapi apa kan … Continue reading 50mm meet the Oly at night