Family Day Out: SEA Games 2017 Closing Ceremony, MERDEKA!

Kalau diberi peluang sekali lagi akan datang, tak nak pegi dah... PENAT! 😀 Anyway, pengalaman yang sangat seronok walau pon memenatkan. Lebih-lebih lagi DDD yang first time pergi ke Stadium Bukit Jalil. Abah pon tak sangka dapat jugak peluang macam ni. Video ni masa dah keluar stadium nak balik. Nasib baik Abah ajak keluar awal, dapat la tengok … Continue reading Family Day Out: SEA Games 2017 Closing Ceremony, MERDEKA!

50mm meet the Oly at night

Dah lama jugak rasanya tak bawak 50mm... so malam tadi bawak keluar dengan Oly... itu pon sebab Mama dengan Maksu ada planning nak beriadah kat Masjid Putra hehehe. Boleh la mengasah ketangkasan bermain manual fokus sekali lagi. Anyway... memang tu lah rancangannya, nak beriadah bawak DDD naik basikal dan kereta mainan dekat bulatan Masjid Putra... tapi apa kan … Continue reading 50mm meet the Oly at night