Dari pertandingan mewarna, ke IOI City Mall

Malam tadi balik lewat dari down-town The Mines, sampai rumah main tembak-tembak, cukup ke tidur esok pagi nak bangun awal? huhuhu Alhamdulillah, dapat juga Darwisyah join pertandingan mewarna walaupon organizer dah announce pertandingan sudah bermula (lambat sampai hahaha) Darwisyah memang suka melukis dan juga mewarna, mewarna dengan satu jenis warna hehehe... tak kira lah bagi … Continue reading Dari pertandingan mewarna, ke IOI City Mall

Introducing Ciki, Garfield’s girlfriend

Kesian tengok Garfield takde kawan kat rumah... so kami buat keputusan untuk adopt / beli seekor kucing betina untuk dijadikan peneman hidup kucing gelandangan kami hehehe. Sebenarnya agak lama juga kami survey, mungkin 2 minggu sebelum kami akhirnya merisik seekor kucing betina kacukan maine coon+persian. Setelah kami confirm dan dapat segala maklumat yang sepatutnya, pada … Continue reading Introducing Ciki, Garfield’s girlfriend

Ipoh!! Kami datang!! Lambat sikit la…

14122013 - Sepatutnya trip ni 2 hari, ikut bas rombongan pada pagi sabtu. Tapi disebabkan Danish ada majlis konvo taska pada hari sama... maka kami terpaksa naik kereta sendiri pergi ke Ipoh huhuhu Sampai di Ipoh agak lewat juga... terus singgah makan sebab mengejar masa langsung tak sempat makan sebelum bertolak. Agak kebetulan jugak yang lain2 … Continue reading Ipoh!! Kami datang!! Lambat sikit la…