Tangan Darwisyah dah bebas!

Syukur Alhamdulillah, setelah hampir sebulan tangan Darwisyah bersimen akibat patah… akhirnya bebas setelah doktor sahkan tangannya dah pulih dan simen/plaster boleh dibuka. Walau bagaimana pon, Darwisyah dinasihatkan supaya mengurangkan aktiviti-aktiviti lasak dan Abah Mama kena sentiasa pantau dalam masa terdekat ni sekurang-kurangnya lagi 3 minggu. Masalahnya, boleh ke Darwisyah? Hahaha… Takpe lah, … Continue reading Tangan Darwisyah dah bebas!

Genap seminggu

Hari ni, genaplah seminggu tangan Darwisyah bersimen gara-gara patah minggu lepas. Bawak ke appointment Hospital Putrajaya, doktor kata walaupon X-Ray nampak tak teruk tapi eloklah ambil langkah keselamatan. Maknanya, seminggu masih tak cukup untuk buatkan tulang Darwisyah betul-betul sembuh dan kuat. Sekurang-kurangnya kena biar bersimen sebulan… huhuhu. Tapi takpe lah, … Continue reading Genap seminggu

Darwisyah chickenpox Day-4

Hari ni Abah terpaksa ambik cuti sebab banyak kerja rumah terbengkalai… sambil-sambil tu boleh tolong tengok-tengok Darwisyah dan Mama pon boleh sambung kerja-kerja rumah yang terbengkalai hehehe… Nak keluar rumah tak boleh, so DDD main je la kat dalam rumah… termasuk la bercucuk tanam 😛