Seronoknya jadi “combat”

Ewah ewah… Sejak dah pandai buat meniarap ala² “combat” ni semua tempat nak di”explore” 🙂 sampai nak tidur malam pon susah dah asyik nak jadi combat aje.

Sebenarnya semua ni terjadi masa mak usu darwisy ngan kakak taty datang rumah kami. Masa tu diorang nak main game laptop mama. Dan masa tu jugalah darwisy berusaha nak capai laptop tu(darwisy mmg suka betul ngan pc/laptop sampai kalau tak kasi dia mengamuk, hilman jr. Lah katakan…)

Dan start masa tulah dia asik nak jadi combat… Ada sekali tu dah nak sampai ke dapur sebab cari mama hihihi

Dan kadang² sempat lagi melencong ke tempat lain maybe tertarik ngan benda lain yang dalam “on the way”

Comel aje cara dia tu… Lagi comel bila darwisy nampak orang lepas tu suruh angkat dia hehehe 🙂

Leave a Reply