Selamat Hari Raya, Maaf Zahir & Batin

Di sempena Hari Raya Aidilfitri yang bakal menjelma tak lama lagi, kami ingin mengambil kesempatan ini untuk mengucapkan Selamat Hari Raya Aidilfitri, Maaf Zahir & Batin kepada semua kenalan & pengunjung blog kami.

kiranya ada salah dan silap, atau perkara yang menyinggung dalam kandungan laman web ni harap dimaafkan.

kepada kengkawan yang nak datang beraya tu, harap dapat contact dulu sebab takut kami keluar cari duit raya hihihi

dan nak diingatkan juga kepada yang memandu pulang ke kampung, berhati2 lah di jalan raya. semoga sampai ke destinasi dengan selamat.

akhir sekali Salam Aidilfitri dari kami Hilman, Nadia dan Darwisy.

macam pernah nampak je ayat ni? dipetik dari post tahun lepas hehehe…

Leave a Reply