masih wujud?

yaaa… setelah sekian lama baru aku teringat blog aku ni. sekali masih wujud daaaa… sesungguhnya aku hampir terlupa username dan password WordPress aku ni.

kepada sesiapa “yang tak membaca” blog aku ni… sorry to say memang dah berkurun dah tak update. maklumla keje banyak (alasan biasa yg didengar). lebih2 lagi bila dah dpt anak lagi sorang… lagi sorang? muahahaha yaaaa aku mendapat seorang lagi hero yang bernama Muhammad Danish Hilmi 🙂

since aku dah ada web blog Darwisy nie… aku sekali kan aje la kot malas nak create banyak2 blog hehehe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *