Long time no see

A’kum dan salam sejahtera semua. Lama jugak tak update website kan? Kami mintak maaf sebab sejak akhir2 ni kami sibuk dengan macam2. Darwisy pon tengah sibuk nak belajar merangkak 🙂

Masuk hari ni darwisy dah 6 bulan. Dan sepanjang website tak update ni, macam2 jugalah perkara telah berlaku. Tapi malas nak cerita kat sini…

Okay! Back to darwisy story! Start hari isnin ni, kami akan hantar darwisy kepada babysitter yang baru iaitu “mak andak”nya sendiri hehehe. Semua ni secara kebetulan. Sebab skang ni “mak usu” darwisy tengah bercuti panjang, jadi skang ni dia lepak umah “mak andak” darwisy. Sejak “mak usu”nya lepak sini, hari2 lah kami hantar kat dia ke rumah “mak andak” sebab “mak usu” boring takde buat apa. Kalau darwisy ada bleh main2 ngan dia.

Ntah macam mana, bila dah lama2 tu “mak andak”nya pulak suka jaga dia. Kebetulan “mak andak”nya pon bekerja part-time je. Itu pon start pukul 6 petang. Pagi takde buat apa2. Oleh kerana itulah dia terus nak jaga darwisy. Kami pon apa lagi, legalah sedikit. Iyelah sekurang2nya saudara mara sendiri yang jaga darwisy.

Habis cerita satu….

Sepanjang website tak updated ni kami banyak ambik gambar darwisy. Tapi tengah tunggu masa yang sesuai sikit untuk upload. Buat masa ni maybe update news sikit2 dulu. So, tungguuuuuuuuuuuuuuuuuuu!

Habis cerita dua….

Cerita ketiga? Tak ada hehehe

Leave a Reply