lebah di pipi ku

yeee betul… tengah sedap naik motor nak balik office tetiba aku terasa seperti ada sesuatu hinggap di pipi ku. pada mulanya aku tak berapa pasti menatang apakah yang sudi hinggap di pipi ku yang menggerutu ini… tapi setelah beberapa ketika pipi ku terasa agak sengal dan pada ketika itulah aku menggelupor dan tangan kiriku menepis-nepis pipi kanan ku. aku bernasib baik penyengatnya tak tertinggal di kulit pipi ku dan sengal tu hilang dalam beberapa minit sahaja.

moral of the story, sesiapa yang menunggang motor tu pakai la halmet yang ada visor. mana yang ada visor tu, tutuplah ia hehehe ๐Ÿ˜›

3 thoughts on “lebah di pipi ku

  1. haaa…tulah..ntah berangan apa le agaknya abah nih kan…..ntah ingat ke siapa la gamaknya..heheheh….lain kali mama nak suh lebah tu geget kat mulut abah..baru la bertambah tebal bibir abah..heheheh…

  2. haaa…tulah..ntah berangan apa le agaknya abah nih kan…..ntah ingat ke siapa la gamaknya..heheheh….lain kali mama nak suh lebah tu geget kat mulut abah..baru la bertambah tebal bibir abah..heheheh…jangan marah aaaaa….

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.