Hari orientasi, Danish tahun 1

Seperti yang dijanjikan, hari ni Abah temankan Danish pegi ke hari orientasi tahun 1 kat SKPP9(2) sebab Mama jadi super-busy-women. Tapi nampak macam tak berapa busy je hahaha.

Macam biasa, murid-murid baru dan ibu bapa akan diberi taklimat. Macam-macam la guru besar cakap, budak-budak entah faham ke tidak.

Sebelum ni Danish pra-sekolah di sekolah yang sama, jadi takde lah nampak dia kekok sangat. Cool and steady bak kata orang putih tu 🙂

Dipendekkan cerita, majlis start lebih kurang jam 8 pagi dan tamat pada jam 12 tengah hari. Alhamdulillah segalanya berjalan lancar, kecuali sesi sekolah ditunda seminggu untuk memberi ruang dan persediaan kepada mangsa-mangsa banjir di negeri-negeri pantai timur.

Flickr Album 72157659609517812

d7k_7376_15988386307_o

Leave a Reply