hai semua…

hmmm…skang mama tgh cuti semester sama cm cuti sekolah…memula ingat nak joli2 sakan tapi apa kan daya..anak mama abg Darwisy tak sihat..tapi skang alhamdullillah dia dah kembali aktif mcm biasa…hmm..abah biasa la sejak bejinak2 ngan FB nih…dia dah lupa nak update blog nih..so mama take over pulak la…hmmm hari ni mama nak tgk wayang ngan abah..yeaa..yeaaa…tapi bawak Abang Darwisy…adik dah antar taska…heheh sian adik…lain kali bawak adik lak k… 😉

Leave a Reply