Darwisyah, Parents Day Taska Ayu Manja 2015

Hari ni Darwisyah buat persembahan masa sambutan Parents Day, dekat Taska Ayu Manja. Tapi Abah tak dapat datang sebab kerja dan jauh… tapi ada surprise untuk Darwisyah… Mama datang saksikan Darwisyah buat persembahan yeeeaaaayyyy!!!

Kebetulan Mama baru balik dari kursus 3 hari, terus singgah taska nak tengok Darwisyah buat persembahan. Mama kata Darwisyah terkejut bila tengok Mama ada dekat situ hehehe…

Memandangkan Abah tak dapat hadir… maka gambar dan video telah dirakam oleh backup photographer iaitu Mama sendiri hahaha… Alhamdulillah ada juga sesuatu nak dibuat kenangan…

Lepas habis je majlis, terus la Darwisyah lepaskan rindu dekat Mama… and finally, Darwisyah terima hadiah sagu hati sebab cipta robot dalam aktiviti baru-baru ni dan Datin suka dengan robot tu 🙂

Flickr Album 72157659301363708

img-20150529-wa0005_18220970412_o

Leave a Reply