3 thoughts on “Darwisy Nyanyi Lagu Merdeka

  1. alahai….mak ayah ko ni darwisy..macam2 la…tp ok la tu..ape pun..tahniah bul this blog..so bila nak ajar aku lak wat blog..tak reti la..tapi nak…camne tuH???

  2. kebetulan ada blog ni aku nk inform that my cell phone missing on action..hee..heee..actually ilang somewhere la..so anything just call me at 0122378244 or 0129346779..aku nk contact ko pon phone no.tara..
    so..klu ada masa xplain la kt aku or ajar la ku wat blog..heeee.heeee..nt klu free aku comment lg la kt blog korang ni..

  3. alahai kesian makcik lily ko ni darwisy. takpe la nanti aku inform kat diah. ko nak blajo buat blog? senang je tak susah… tapi ko selalu online ke?

Leave a Reply