Darwisy di Hari Raya

Seperti yang dijanjikan, kami dah upload sedikit gambar Darwisy semasa hari raya aidilfitri di kampung. Sebenarnya ada banyak lagi gambar kat dalam camera tu kami tak upload sebab takut tak cukup space. Kalau nak tengok semua, datanglah ke rumah nanti kami bagi tengok album hehehe πŸ™‚

5 thoughts on “Darwisy di Hari Raya

  1. tq sifoorian for stopping by!
    memang seronok pon πŸ™‚ mana taknya bersama *orang baru
    sampaikan kaki darwisy tak jejak lantai, asik passing2 sana sini. semua nak dukung dia.
    tapi dalam seronok2 tu, ada gak padahnya hehehe. sampai je KL terus dia rasa sunyi. semua serba tak kena kekekek. dah asik nak berdukung aje huhuhu

    *anak laaa, jgn salah paham aaaa πŸ˜€

  2. Pingback: abah
  3. uih! banyak tu! kalah abah ngan mama hehehe πŸ™‚ kak tie beraya mana? kami memang dah tentu beraya sama tempat sebab sekampung hihihi… mesti twin kak tie dapat lagi banyak duit raya kan? seronotnya jadi baby…

Leave a Reply