Bawal Power Sempoi Cyberjaya

Bawal Power Sempoi

Dulu memang susah nak cari tempat makan dekat kawasan Cyberjaya. Bila sudah membangun, rata-rata kedai makan berkonsepkan masakan mamak, arab dan ala-ala western. Tapi sekarang, Cyberjaya semakin pesat membangun dan sudah terdapat banyak kemudahan seperti kompleks dan kedai-kedai. Termasuklah restoran masakan melayu. Hari ini, Mama ajak Abah bawa DDD makan di tempat masakan melayu di … Continue reading Bawal Power Sempoi Cyberjaya

KITA BERHUTANG KEPADA ANAK-ANAK KITA

Penulisan di bawah adalah dari perkongsian di media sosial dan telah aku simpan buat sekian lama. Malah aku simpan juga di dalam kalendar dan akan terpampang di telefon setiap hari, untuk mengingatkan diri sendiri. Pasti ramai yang pernah membacanya. Untuk tidak terus padam di ingatan, aku simpan juga di blog ini. Selamat membaca... Kita selalu … Continue reading KITA BERHUTANG KEPADA ANAK-ANAK KITA

Family Day Out: SEA Games 2017 Closing Ceremony, MERDEKA!

Kalau diberi peluang sekali lagi akan datang, tak nak pegi dah... PENAT!Ā šŸ˜€ Anyway, pengalaman yang sangat seronok walau pon memenatkan. Lebih-lebih lagi DDD yang first time pergi ke Stadium Bukit Jalil. Abah pon tak sangkaĀ dapat jugak peluang macam ni. Video ni masa dah keluar stadium nak balik. Nasib baik Abah ajakĀ keluar awal, dapat la tengok … Continue reading Family Day Out: SEA Games 2017 Closing Ceremony, MERDEKA!