busy with USIM eKlinikal Project

bulan 5 ni dan mungkin 2-3 bulan akan datang aku agak busy berulang-alik ke USIM (Universiti Sains Islam Malaysia, Nilai) kerana project sistem eKlinikal telah dimulakan dan aku turut terlibat sebagai support team. start dengan demo training, installation, meeting dan sebagainya mungkin akan memeningkan kepala yang memang dah sedia pening hehe. mama pulak mungkin busy jugak katanya sebab tu tak dapat nak update blog. tak pasti la itu hanya alasan atau ada udang di sebalik me?apa lagi nak tulis? lu pikir la sendiri… Assalamualaikum! 🙂

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.