Bila Mama pergi kursus

Bila Mama pergi kursus, maka seperti biasa Abah lah yang jadi suri rumah separuh suku masa… lagi suku still Mama yang kena cover hahaha.

3 hari Mama pergi kursus dekat Jabatan Belia dan Sukan, pergi pagi balik malam. Nasib baik lah Abah cuti Sabtu dan Ahad… kalau tak jenuh jugak nak arrange nursery.

Memandangkan musim El Niño dan La Niña melanda, tak banyak aktiviti yang boleh Abah ajak… melainkan keluar makan, tonton movie dan kejar-kejar di taman permainan bawah rumah. Sambil-sambil tu boleh la Abah asah mata sikit cari moment snap gambar 😛

DDD

Darwisy

Darwisyah

Danish

Leave a Reply