BeSt dan Tak Best

hai….hmmmm…dah lama mama tak mengupdate blog nih..harap abah sorang jek…hehhe…maklumla mama busy skang nih….kalau nak tau kelas mama padat sangat. hari senin dan selasa abis class kul 4.30…rabu ang khamis abih kul 6.30 sebab ada sukan ngan kokurikulum….jumaat balik kul 12 tapi kalau ada kelas ganti alamat balik petangla….skang kulit mama dah semakin hitam sebab banyak berjemur…nasib baik abah tak kata apa..hehehheh….

skang nih mama tengah cuti seminggu…maktab cuti sama macam cuti sekolah..yang tak best nya…assignment belambak nak kena siapkan…semuanya kena submit lepas cuti nih…hhuuhuhuhuhu…sedih….stress pun ada…tapi takpe…mama akan teruskan perjuangan nih…..bukan senang nak senang kan……

pasal keter saga mama yang eksiden tu…nanti la suh abah cerita ek…sedih….

Leave a Reply