Mentarang Oh Mentarang

Nenek DDD datang bertandang Nenek tengok dokumentari makan mentarang Nenek ajak makan mentarang Balik kampung singgah warung¬†mentarang Diorang pon pasang dokumentari mentarang Kami order mentarang Lepas makan mentarang Abah keluarkan wang RM61** untuk 6 orang https://www.youtube.com/watch?v=y2K_96d7hVM ** Mentarang bakar RM18 Mentarang masak lemak RM20 Nasi putih x2 RM3 Nasi goreng mentarang x2 RM11 Teh ais … Continue reading Mentarang Oh Mentarang

Belon panas yang tak berapa panas

Seperti tahun-tahun yang lepas, keluar rumah seawal pagi lepas subuh semata-mata nak dapatkan¬†tempat untuk parking kereta. Sesampainya di lokasi, rasa pelik tetiba datang. Eh, kenapa lengang je ni? Berenti tepi jalan kejap, tanya pakcik Google. Ooo... rupa-rupanya dah pindah lokasi ke KL huhuhu. Takde la rezeki DDD nak tengok belon panas tahun ni... jom lah … Continue reading Belon panas yang tak berapa panas