Bola Sepak Bendang

Dah lama rasanya tak menembak gambar street. Semalam berkesempatan join budak-budak kampung bermain bola sepak bendang. Bendang?? To be honest, zaman kanak-kanak aku pon tak sehebat diorang ni. Paling kuat pon pergi berkubang, menggagau, panggang ubi, panjat pokok kelapa, memancing dekat bendang. Rasa macam rugi pulak takde pengalaman macam ni 🙂 Anyway, apa yang aku nampak dari aktiviti … Continue reading Bola Sepak Bendang

Berhijrah

Lama betul tak update blog. Lepas bulan Syawal habis, baru berkesempatan nak menulis. Post Raya datang lagi pon tak updated huhuhu. Apa2 pon, syukur Alhamdulillah diberi peluang melalui bulan Syawal sekali lagi. Juga syukur tidak terkira kerana dimurahkan rezeki dan dimakbulkan doa untuk berhijrah ke rumah baru (kuaters), setelah hampir 9 tahun tinggal di apartment precint 11. Terlalu banyak … Continue reading Berhijrah