Penampilan Istimewa, katanya…

Ahad, 23hb Nov 2014... aku telah membuat kezutan ke atas kawan-kawan Kelab Fotografi Golongan Marhaen dengan menjelmakan diri ketika mereka sedang ber"outing" di sekitar KLCC 🙂 Mungkin kerana sudah lama tidak outing bersama kawan-kawan disebabkan masa yang tidak mengizinkan, maka kezutan itu telah dianggap sebagai satu penampilan istimewa hahaha Anyway, ini kali pertama mengambil gambar … Continue reading Penampilan Istimewa, katanya…

Syuruk di Putrajaya, 2014-11-15

Alhamdulillah, setelah sekian lama tidak menekan shutter kamera... akhirnya dapat juga hari ni... macam lama sangat je hehehe. Anyway, scene ni dirakam pada pagi Sabtu secara tidak dirancang. Mungkin sebab sudah sekian lama dilanda cuaca yang kurang bagus dan berjerebu, tak terdetik nak set outing ke mana-mana. Tapi pagi ni bila tengok di tingkap nampak … Continue reading Syuruk di Putrajaya, 2014-11-15

Hari Graduasi Pra-Sekolah, Muhammad Danish Hilmi

https://www.youtube.com/watch?v=HVo7yBkEavU Syukur Alhamdulillah, pejam celik pejam celik sudah sampai ke penghujung tahun 2014. Hari ini, anak kami yang ke-2 Muhammad Danish Hilmi telah tamat sesi pra-sekolah secara rasminya dan telah graduasi di Sekolah Kebangsaan Precint 9(2). Bila melihat anak-anak yang menyambut hari graduasi ni, kadang-kadang membuatkan kita berasa seronok apabila kita kenangkan semula zaman kita … Continue reading Hari Graduasi Pra-Sekolah, Muhammad Danish Hilmi