Danish – Penyampai Berita Buletin Utama @ Kidzania

http://www.youtube.com/watch?v=pi8cx_9jX-s Cool jugak Kidzania kan? hehehe Masa ni Danish baru berumur 6 tahun dan penyampai berita lagi seorang tu darjah 2 (8 tahun)... ok la tu takde la gagap sangat membaca... kan? hahaha Kejadian ni berlaku ketika sekolah Danish membuat satu rombongan sambil belajar ke Kidzania Kuala Lumpur... tak pasti berapa banyak aktiviti dia buat … Continue reading Danish – Penyampai Berita Buletin Utama @ Kidzania

Introducing Ciki, Garfield’s girlfriend

Kesian tengok Garfield takde kawan kat rumah... so kami buat keputusan untuk adopt / beli seekor kucing betina untuk dijadikan peneman hidup kucing gelandangan kami hehehe. Sebenarnya agak lama juga kami survey, mungkin 2 minggu sebelum kami akhirnya merisik seekor kucing betina kacukan maine coon+persian. Setelah kami confirm dan dapat segala maklumat yang sepatutnya, pada … Continue reading Introducing Ciki, Garfield’s girlfriend