Teka-teki

source: email 1 ) Jilat-jilat bila dah basah baru cucuk, jilat-jilat bila dah basah baru cucuk MASUKKAN BENANG DALAM JARUM 2 ) Banyak-banyak bas, bas apa yang pandai BAS SEKOLAH LAH.. DE ONLY BUS YANG PEGI SEKOLAH 3 ) Banyak-banyak mi, mi apa yang boleh makan ngan ais MILO AIS 4 ) Kenapa anjing kencing … Continue reading Teka-teki

Berita Gumbira pulak….

haaa....ni berita gembira pulak...walaupun mama takde rezeki nak dapat KPLI....tapi kuasa tuhan mama LULUS CEMERLANG exam PTK..mama dapat aras 4..haaa ni kalau org keje Gomen taule exam PTK tu apa....yahooo..tahun depan mama dapat anjakan gaji...alhamdulillah rezeki anak2 mama..... apa pun terima kasih kepada semua kengkawan yg study group ngan mama aritu...tak sia2 amik cuti sehari....

TAK ADA REZEKI

Hmmm...mama sedih sebab tak dapat KPLI.....sebenarnya ada EO tu nak tolong mama untuk dapat kan KPLI ni...tak tau la kat mana silapnya..mama tak tersenarai...:-( sedih jgkla sebab tgk gaya cam dapat tapi rupa2nya tak sangkut gak...hmmm takpe la mungkin bukan rezeki mama... yang syok nya pagi tadi lepas naik drp breakfast...boss2 mama tanya dapat tak … Continue reading TAK ADA REZEKI

busy with USIM eKlinikal Project

bulan 5 ni dan mungkin 2-3 bulan akan datang aku agak busy berulang-alik ke USIM (Universiti Sains Islam Malaysia, Nilai) kerana project sistem eKlinikal telah dimulakan dan aku turut terlibat sebagai support team. start dengan demo training, installation, meeting dan sebagainya mungkin akan memeningkan kepala yang memang dah sedia pening hehe. mama pulak mungkin busy … Continue reading busy with USIM eKlinikal Project