Darwisy di Hari Raya

Seperti yang dijanjikan, kami dah upload sedikit gambar Darwisy semasa hari raya aidilfitri di kampung. Sebenarnya ada banyak lagi gambar kat dalam camera tu kami tak upload sebab takut tak cukup space. Kalau nak tengok semua, datanglah ke rumah nanti kami bagi tengok album hehehe 🙂

Selamat Hari Raya Aidilfitri, Maaf Zahir & Batin

Di sempena bulan syawal yang akan menjelma tidak lama lagi, kami sekeluarga ingin mengambil kesempatan ini untuk mengucapkan "Selamat Hari Raya, Maaf Zahir & Batin" kepada semua pengunjung laman web kami. Kiranya ada salah dan silap, atau perkara yang menyinggung dalam kandungan laman web ni harap dimaafkan. Kepada kengkawan yang nak datang beraya tu, harap … Continue reading Selamat Hari Raya Aidilfitri, Maaf Zahir & Batin